Beskyt dine øjne mod UV-stråler med solbriller fra Sørens Briller

Der er mange gode grunde til at investere i et par solbriller med UV beskyttelse, men den vigtigste grund er naturligvis, at du undgår at få UV-stråling i dine øjne, som kan give dig en masse forskellige former for problemer og lidelser, herunder eksempelvis grå stær.

Solens stråler bærer blandt andet de farlige UV-stråler med sig, der kan gå ind og skade din hud og altså også dine øjne. Hvor du på huden kan bruge solcreme for at beskytte den, har øjnene bedst af at blive beskyttet bag et par gode solbriller.

 

Derfor skal du beskytte dine øjne mod UV-stråler

Det er utroligt skadeligt for dine øjne at udsættes for UV-stråling i en længere periode. Faktisk kan det ødelægge dit syn og i værste tilfælde bringe øjenlidelser med sig.

Hvor du normalt rådes til ikke at være ude i solen, når den er højst på himlen, er det faktisk langt værre for dine øjne, når solen hænger lavt og dermed skinner dig mere direkte ind i øjnene.

Du skal også beskytte dine øjne mod solens stråler, når du er på eksempelvis skiferie – her reflekteres strålerne fra sneen og gør dermed belastningen endnu værre.

 

Find dine næste solbriller med UV beskyttelse

Når du skal have nye solbriller med UV beskyttelse, vil vi gerne hjælpe dig bedre på vej. Hos Sørens Briller har vi nemlig et stort udvalg af solbriller, der alle sammen kan beskytte dine øjne.

Hvis du gerne vil være sikker på at holde dig moderne, kan du kigge på vores store udvalg af designersolbriller fra nogle af de førende mærker inden for solbrillemode. Vi sætter altid en dyd i at kunne hjælpe dig med at finde det par solbriller, der klæder dig bedst.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu