Find det rette brilleglas hos Sørens Briller i Sakskøbing

 

Når du skal til at vælge dit næste par briller, er det vigtigste naturligvis, at du får sat noget brilleglas i, der passer perfekt til det behov, du har.

Der findes to forskelige typer af brilleglas: enkeltstyrket og flerstyrket. Det er forskelligt, hvad du har brug for, og det er noget af det, vi kan hjælpe dig med at finde ud af hos Sørens Briller i Sakskøbing.

 

Brilleglas til alle i Sakskøbing

 

Vi kan hjælpe alle med at finde det rette brilleglas. Hvis du har behov for læsebriller eller briller til når du kører bil, så vil du for det meste skulle have enkeltstyrket glas. Hvis brillerne er til daglig brug, anbefaler vi oftest flerstyrket glas.

 

Sådan finder du det rette brilleglas

 

Når du kommer ned i vores butik i Sakskøbing, starter vi med at foretage en synsprøve, så vi får en forståelse for dit behov for briller.

 

Efter det giver vi dig vores bedste vurdering af, hvilken slags brilleglas du vil få det bedste resultat med i dine nye briller. Brilleglasset kan både installeres i flotte nye designerbriller eller lige præcis det brillestel, du har forelsket dig i i vores store sortiment.