Find det rette brilleglas hos Sørens Briller

 

Når du skal til at vælge dit næste par briller, er det vigtigste naturligvis, at du får sat noget brilleglas i, der passer perfekt til det behov, du har.

Der findes to forskelige typer af brilleglas: enkeltstyrket og flerstyrket. Det er forskelligt, hvad du har brug for, og det er noget af det, vi kan hjælpe dig med at finde ud af hos Sørens Briller. Er du mere interesseret i kontaktlinser.

Rodenstock

Trofast mod traditionen: Rodenstock har i mere end 140 år været førende i innovation inden for optik. Mange års viden inden for forskning, uovertruffet håndværk, nøjagtig slibning og intelligent teknologi er en del af vores produkter. Du kan forvente intet mindre end et sandt mesterværk af præcision – når det gælder materiale, funktion og design.

Lige fra brilleglasset til brillestellet er hvert eneste af vores produkter designet og udviklet i Tyskland. Vores produkters perfektion er essensen af tysk kvalitet og ingeniørkunst. Og resultatet er imponerende: Rodenstock har aktuelt ca. 500 patenter og patentansøgninger, der omhandler innovationer inden for brilleglas, brillestel og instrumenter.

Hvornår har man gavn af flerstyrkeglas?

Øjnene forandrer sig, når vi bliver ældre. Det betyder, at når vi er midaldrende, så er øjets linse ikke så elastisk, som den engang var. Det bliver sværere for øjnene at skifte mellem at se på kort og lang afstand – øjnene har brug for hjælp. Flerstyrkeglas er den ideelle løsning. Med flerstyrkeglas slipper du for besværet med at skifte brille.

Rodenstock afstandsbrille – til alle, der ønsker at se skarpt i hverdagen.

Kan du se objekter tæt på tydeligt, mens alt bliver udskarpt på afstand? Eller er det omvendt? Bliver dine øjne hurtigt trætte eller røde? Løsningen ligger lige for: Enkeltstyrkeglas giver dig dit skarpe syn tilbage på alle afstande.

Bliv klar til en digital hverdag med en Rodenstock skærmbrille.

På arbejdspladsen skal synet hele tiden tilpasse sig forskellige afstande: til skrivebordet, til skærmen og til kollegerne. Det kan være udmattende: Skærmarbejde resulterer ofte i tørre øjne, hovedpine eller spændinger i nakke og skuldre. Løsningen: individuelle hjemmekontor-brilleglas lavet ud fra din personlige, komplette biometriske øjenmodel.

læs mere https://rodenstock.dk/