Rodenstocks kvalitetsløfte.

 

Trofast mod traditionen: Rodenstock har i mere end 140 år været førende i innovation inden for optik. Mange års viden inden for forskning, uovertruffet håndværk, nøjagtig slibning og intelligent teknologi er en del af vores produkter. Du kan forvente intet mindre end et sandt mesterværk af præcision – når det gælder materiale, funktion og design.

Ægte kærlighed: Tradition møder innovation.

Lige siden virksomhedens start er brillestel og brilleglas kommet fra samme kilde hos Rodenstock. Denne ekspertise, der rummer mere end 140 års erfaring, har givet Rodenstock mulighed for igen og igen ikke kun at udvikle nye, revolutionerende teknologier; over 50 præmierede designs er fremstillet ud fra passionen for brilleglas og den uovertrufne fokus på detaljer. Fordi perfektion er mere end blot summen af de enkelte dele.

Tysk ingeniørarbejde:
Mesterværker i tysk ingeniørarbejde.

Lige fra brilleglasset til brillestellet er hvert eneste af vores produkter designet og udviklet i Tyskland. Vores produkters perfektion er essensen af tysk kvalitet og ingeniørkunst. Og resultatet er imponerende: Rodenstock har aktuelt ca. 500 patenter og patentansøgninger, der omhandler innovationer inden for brilleglas, brillestel og instrumenter.

Varemærkebriller fra Rodenstock: Avanceret teknologi. Unik kvalitet.