Få Sørens Briller til at hjælpe med din synstræning

Der kan af og til opstå situationer, hvor et par briller ikke kan ordne dine synsproblemer, og hvor en almindelig synsprøve ikke kan finde årsagen til din hovedpine og dine problemer med at koordinere. Her kan det være synstræning kan være en hjælp. Det kan nemlig ske det, at du har problemer med for svage øjenmuskler, og det kan være med til at gøre det svært for dine øjne at arbejde sammen på optimal vis, og det fører ofte til problemer med at koordinere og at benytte hænderne korrekt, samt svært ved at bedømme dybde.

 

Find ud af om du har brug for hjælp hos os

Hvis du kommer ind til os med nogle af disse symptomer, kan vi vurdere, at vi skal gennemgå en specialiseret test, der netop tester hvor godt dit samsyn er, og dermed hvor godt dine øjne arbejder sammen om de opgaver, som de burde.

På den måde kan vi få en fornemmelse af, om dine øjenmuskler har behov for en genoptræning, og her kan vi hjælpe dig med at finde et program, der kan rette op på dette og styrke dine øjenmuskler.

 

Sådan fungerer synstræning

Hvis vi vurderer, at du har behov for synstræning, så hjælper vi dig naturligvis med at lave et træningsprogram, som du skal følge over nogle uger. Typisk vil du skulle lave nogle øvelser, der tager mellem 15 og 30 minutter at gennemføre dagligt, og så tjekker vi din udvikling efter noget tid.

I langt de fleste tilfælde virker synstræningen, og det retter også op på dårligt samsyn. Det virker, fordi vi ligesom med alle andre muskler i kroppen kan nyde godt af at få dem styrket – øjenmusklerne er ikke nogen undtagelse. Så med den rette synstræning kan du få rettet op på dit syn og kunne koordinere igen.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING