Bliv tjekket for øjensygdomme og synsfejl hos Sørens Briller

Som vi bliver ældre, sker det ganske ofte, at vi kommer til at gå igennem nogle synsfejl og i visse tilfælde også øjensygdomme. Hvis du eksempelvis bliver ramt af problemer med dit syn, kan det oftest løses ved at få et par briller eller kontaktlinser, ligesom problemer med koordinering kan løses med den rette synstræning.

Vi kan finde dine synsfejl og øjensygdomme

Hvis du har problemer med dit syn, eller ofte lider af hovedpine eller tørre øjne, kan det være et tegn på, at du har synsproblemer.

Hos Sørens Briller har vi mulighed for, at hjælpe dig med en grundig synsundersøgelse, til at finde frem til mange af disse synsfejl, og vi kan også rådgive dig om en god løsning.

 

Ved øjensygdomme sendes du videre

Der er dog nogle øjensygdomme, som vi sender dig videre til en øjenlæge for, hvis vi får en mistanke om, at du lider af dem.

Det er altid en god idé, hvis dine øjensygdomme bliver opdaget i så god tid som muligt, og derfor er det altid vigtigt, at du tager dine symptomer alvorligt og kommer forbi os i Sakskøbing eller Nykøbing for at finde ud af, om du fejler noget.