Kontaktlinsevæsker

Hvis du bruger briller ved du, at der er noget helt nødvendigt tilbehør, du bare må eje for at kunne passe bedst muligt på dine briller. På samme måde gælder det, hvis du har kontaktlinser, der skal ligge i kontaktlinsevæsker natten over for beskyttelse.

 

Kontaktlinsevæsker og tilbehør let tilgængeligt

Hos os i Sørens Briller er det vigtigt at tilbyde et bredt udvalg af både tilbehør og kontaktlinsevæsker til alle, så det bliver nemmere at holde god hygiejne og passe bedre på dit syn.

 

Pas godt på hygiejnen

Øjnene er meget sarte, og derfor er det vigtigt, at du holder dine briller og kontaktlinser rene. Særligt kontaktlinserne skal beskyttes grundigt i den rette væske, som du kan finde ved at komme forbi os i Sakskøbing & Nykøbing. Vi kan også rådgive dig om den bedste hygiejne for dine øjne.

 

Avizor Alvera

Denne innovative linsevæske med aloe vera ekstrakt, som er kendt for sin beroligende og genoprettende virkning. Gennem forskning og udvikling processen, har Avizor fundet den bedste koncentration for at øge komforten og rengøringskraften.

Alvera er en multipurpose linsevæske til rensning og opbevaring af alle typer bløde kontaktlinser. Den sikrer en komfortabel brug, og desinficerer effektivt i mellem anvendelser. Den tilsatte koncentration af aloe vera, giver en beroligende komfort i løbet af brugsperioden takket være sine regenerative og beroligende effekter. Denne unnike formel hjælper også med at give beskyttelse mod UV stråler som kan nogensinde føre til infektioner.

Ever Clean

Ever Clean Plus er en rensende og desinficerende peroxidlinsevæske, der passer til alle typer bløde og RGP kontaktlinser (herunder ortho-k). Linsevæsken er konserveringsfri, hvilket gør den velegnet til ekstremt følsomme øjne og mere krævende forhold. Ever Clean Plus-linsevæsken opfylder forventningerne hos de kontaktlinsebrugere, der søger maksimal komfort og sikkerhed for deres øjne.

Maksimal rengøringseffekt opnås ved hjælp af to-trins tablet-systemet. Takket være dens sammensætning, når samordningen af aktivt ilt i den første rensningsfase, det maksimale niveau – dobbelt for hvad peroxidsystemer med platinakatalysator kan opnå. Det ydre hvide komponent starter rengøringsprocessen umiddelbart efter at være indsat i linsevæsken og fjerner proteiner der har lagret sig på linsens overflade effektivt . Derefter begynder det indre grønne komponent langsomt at opløses og muliggøre desinfektion af linserne og deaktivering af hydrogenperoxid.