Undersøg dit syn med en synprøve hos Sørens Briller

Er du begyndt at lægge mærke til, at dit syn ikke er, hvad det har været? Forværret syn er en af de lidelser, der kommer snigende med tiden og ofte sker forværringen så langsomt, at du slet ikke lægger mærke til det.

 

Af og til sker det, at folk bliver opmærksomme på deres synsproblemer, fordi venner og bekendte begynder at kommentere, at de vist ikke ser så godt længere. Hvis du har oplevet det, eller selv føler, at dit syn er blevet værre, så er det tid til at få foretaget en synsprøve.

 

Synsprøve hos os

Hos os i Sørens Briller tilbyder vi en synsprøve, hvis du føler, at dit syn ikke er, hvad det har været. Synsprøven gør hverken ondt eller er svær at komme igennem, men resultatet fortæller dig sandheden om dit syn. Og hvis der er behov for det kan vi tilbyde dig en udvidet synsundersøgelse.

Hvis du har forringet syn, kan vi bistå dig i at vælge, om du skal have briller eller kontaktlinser. Vi har mulighed for sammen med dig at finde den bedst mulige løsning, så du kan få dit gode syn tilbage – det gør nemlig underværker i hverdagen.

 

Få dit gode syn tilbage

De fleste af os glemmer med årene, hvor godt vores syn plejede at være, og derfor kan det måske være svært at forestille sig, hvor rart det ville være, hvis du fik dit gode syn tilbage.

Der sker dog også ofte det, at du vil have nogle andre gener af ikke at have perfekt syn længere, herunder tørre øjne og andre irriterende lidelser, der gør det irriterende for dig at fungere i dagligdagen.

Så kom forbi en af vores butikker og få tjekket dit syn med vores gratis synsprøve, så du ved, om du skal gøre noget ved dit syn.

 

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.