Mange brillestel hos Sørens Briller i Sakskøbing

 

Når du skal vælge dig et nyt par briller, skal vi først sammen undersøge dit syn, så vi kan finde den rette styrke brilleglas til dig. Derefter er det vigtigt, at vi finder det helt rigtige brillestel til dig også.

Det er ofte meget sjovere for de fleste at skulle vælge brillestel, for det er nemlig stellet, der afgør, hvordan dine briller kommer til at se ud. Her skal du vælge den helt rette form og farve på dine briller, og det gør en stor forskel for, hvordan dine briller kommer til at se ud, når du skal til at have dem på!

 

Markante eller neutrale brillestel i Sakskøbing

 

Der er stor forskel på, hvilket indtryk du gerne vil gøre med dine briller, og her er det vigtigt, at du vælger det par briller, der passer bedst til din personlighed og din udstråling.

 

Nogen vil gerne udstråle masser af power og kant, og her kan et markant brillestel være den helt rigtige vej at gå. Vi vil ofte vælge en brille, der passer til din ansigtsform og som har en stærk farve.

 

Samtidig kan du også vælge et neutralt brillestel, så dine briller ikke bliver en ligeså markant del af dit udseende.

 

Vælg et brillestel i den rette farve

 

Der findes også mange forskellige farver, som du kan vælge i dit brillestel. Det er en god idé at vælge en farve, der passer med din huds naturlige undertoner, så dine briller passer bedre til dig.

 

Men samtidig kan du også vælge en stærk farve, for at tillade dine briller at gøre et større indtryk og sætte lidt sjov farve og ballade på din hverdag. Et par stærke briller kræver en stærk personlighed, og vi kan hjælpe dig med at finde det rette brillestel her i Sakskøbing.