Sørens Briller – din lokale optiker

Hos Sørens Briller får du altid personlig vejledning fra den samme optiker. Vi er en lille brilleforretning, som gerne vil være det lokale alternativ til de store kæder. Vores mål er at levere den bedst tænkelige rådgivning og service, som i sidste ende giver en optimal brilleløsning for dig. Hos Sørens Briller er du altid sikker på at blive betjent af en optiker, som allerede kender til din sag. Vi har et stort udvalg af briller, kontaktlinser og solbriller (med og uden styrke), så kig endelig ind forbi butikken til en hyggelig samtale.

Fokus på øjensundhed

Vores vigtigste opgave er at finde løsninger, som passer til dig og dit syn. Med mange års erfaring har vi serviceret utallige kunder, og vi kan roligt sige, at der er ikke to, som er ens. Derfor er det vigtigt, at brillerne bliver tilpasset dine synsmæssige behov, så du får størst mulig glæde fra dine briller. Vi foretager naturligvis traditionelle synstest, men kan også foretage udvidet synsundersøgelser med fokus på øjensundhed som:

Fundus fotografering

Hvilket er en fotografisk undersøgelse, der kan anvendes til forebyggelse af diabetisk retinopati.

OCT scanning

Hvilket er en udvidet synsundersøgelse, der kan anvendes til at finde forandringer i nethinden og synsnerven.

DNEye scanning

DNEye er en af de mest præcise scanninger på markedet i dag, da den tager højde for og udnytter hele øjets synspotentiale. Det er derfor et oplagt valg, hvis kun det bedste er godt nok. læs mere her.

Perimetri måling

Dette er en synsfeltundersøgelse, hvor udfald tjekkes inden for synsfeltet, hvilket anvendes som forbygning til grøn stær og andre sygdomme.

Derudover foretager vi behandlinger af tørre øjne og andet.

 

Find dine briller eller linser hos Sørens Briller

I vores butik finder du et udvalg af kvalitets stel og glas, så du kan finde et sæt briller tilpasset din stil. Vi har solbriller med og uden styrke, og hvis du bruger kontaktlinser, er dette også en mulighed. Vi har for eksempel en række speciallinser, hvor én af dem er Ortho-k linser også kendt som natlinser. Dette er linser, som du anvender om natten og tager ud om morgenen, så du kan nyde et klart syn uden briller eller linser i din hverdag.