Find årsagen til dine tørre øjne hos Sørens Briller

Der er ikke noget værre end at have tørre øjne. Men hvis det er et problem, du kender til, så er du langt fra alene. Det er meget normalt, at man føler at øjnene er tørre engang imellem, men hvis det er noget, du ofte døjer med, så er det en god idé at komme forbi os i Sakskøbing eller Nykøbing,  for at få det tjekket efter.

Der kan nemlig være flere forskellige grunde til, at du har tørre øjne, og derfor er det altid en god idé at blive efterset af en specialist, så du har helt styr på det.

 

Sådan føles tørre øjne

Hvis du oplever at have tørre øjne, så er det naturligvis et helt almindeligt symptom. Men der er også andre måder, det kan give udtryk på.

Det kan blandt andet være, at du oplever sløret syn og/eller røde, ømme eller kløende øjne. Du kan også opleve, at dine øjne klistrer sammen om morgenen, eller når du har sovet, og at du føler en stor træthed i øjnene, efter du har siddet foran din computer i noget tid.

 

Sådan kan vi hjælpe dig med problemet

Hvis du lider af nogle af de symptomer, så er det en god idé at komme forbi os, så vi kan finde ud af, hvorfor du har så tørre øjne.

I nogle tilfælde kan det eksempelvis være, at du har et dårligt indeklima, eller at dine kontaktlinser driller dig. I den situation kan vi hjælpe dig med nye kontaktlinser.

Det kan også i få tilfælde være, at vi mistænker en mere alvorlig årsag for dine udfordringer med øjnene, og så sender vi dig naturligvis videre til en øjenlæge, så du kan finde ud af, hvad der er skyld i dine problemer.